Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: jessuli

15.12.2018 15:41
Kaikki Jesse ja Nummela fanit huomio! Mitä me luetaan jos uusia kirjoja ei enää tule? Mulle tulee kaamea ikävä Jesseä, Penaa Kikkaa repeä hannua ja muita jos ne katoavat.

Vastaus:

Juhannustaikaa myydään nyt jo ennakkomyyntinä. Käykää ostamassa. Adlibriksen hinta on 18.10 euroa. Repe.

Nimi: Kirsi-Maria

15.12.2018 15:26
Voiko kustantaja lopettaa jotain näin kivaa? Jesse kuuluu kirjaeliittiin. Mä lähetin kaikil kamuilleni meilin et ostakaa jesse ja nummela. sun ansiotas Hilma jos sarja jatkuu...oot kampanjan äiti hih...

Vastaus:

Nummelalaiset tukevat kampanjaa.Hienoa tytöt! Halit kaikille Repeltä.

Nimi: Hilma

15.12.2018 11:00
Olen samaa mieltä Heppafani!! Merja joko tiedät miten Jessen käy ja tosi hyvä jos jostain kaupasta oli Jesset loppu!! Sillä perusteella voin sanoa näin: Kiitos teille kaikille että olette tulleet mukaan Jessen-pelastamiskampaniaan!! Ja kiitos myös Repe kun toivotit onnea!!!

Vastaus:


Wsoysta ei ole kerrottu. Toivottavasti tiedämme asiasta pian.Lupaan kertoa heti kun kuulen.

Ja kiitos kaikille, jotka kampanjoitte kivan sarjan puolesta.

Merja.

Nimi: Heppatyttö

15.12.2018 09:36
Hih hih hii...Mä luin etusivulta tulevasta juhannustaikaa kirjasta. Hulvatonta. Mitä kirjassa oikein tapahtuu? Ehdottomasti haluun et kirjasarjat jatkuvat.Ootteko samaa mieltä...?

Vastaus:

Ollaan me. Kuka nyt haluaa mitään näin kamalaa tapahtuvaksi? Ajatelkaa, jos Nummela loppuisi, ettekä enää kuulisi mitään Kikasta ja minusta. Haluatteko sitä? Repe.


Nimi: Tähtityttö

15.12.2018 08:40
Hirveetä kamalaa...mä kuolen jos Nummela loppuisi tai Jesse. Pitää tehdä jotain ja äkkiä...toimikaa nyt. Hilma ja Potku!!! Välittäkää pelastuspyyntöä...äiskä sanoo et sosiaalinen media on paras...

Nimi: Petra

14.12.2018 08:40
Voi hirveetä. Mitä jos Nummelakin loppuu...??? Merja onko se mahdollista?

Vastaus:

Kaikki on mahdollista näinä päivinä kun ihmiset eivät lue ja osta kirjoja. Varmin tapa säilyttää lempisarja on ostaa itselle kirja. Kaikki on lukijoista kiinni. Olisi katastrofi, jos Nummela loppuisi nyt. Sarjassa on ilmestynyt 90 osaa.

Vain lukijat voivat pelastaa sarjat. Te päätätte jatkosta!

JUHANNUTAIKAA ILMESTYY HUHTIKUUSSA! Merja.

Nimi: Iida

13.12.2018 07:39
Samaa mieltä Petra. Mä oon koira ja heppafani.Jesse on mun lemppari. Mä ostan kirjan kun saan joulurahaa...

Nimi: Petra

12.12.2018 18:59
Tää ei oo todellista. Voiko tällasii uutisii ollakaan? Kuka nyt Jesse sarjan lopettaisi? Kaikki fanit ostaan kirjoja! Näytetään ettei me anneta periksi. Ootteko samaa mieltä?

Vastaus:

Päkä lähti kirjakauppaan ja lähetti teille terveisiä." Jos haluatte sarjan jatkuvan, ostakaa kirja NYT!"

Päkän tuntien se tyhjentää kirjakaupan. Repe

Nimi: Hilma

11.12.2018 17:55
HUHUU!! Onko täällä ketään??! Mä luen just kirjaa Kadonneet hevoset.. Ja tää on ihan mahtava!!! MERJA KERROTHAN HETI MEILLE KUN SAAT TIETÄÄ JATKUUKO JESSE-SARJA??!!??!!??!!!???!?!?!?!

Vastaus:

Hei! Kerromme heti kun tiedämme. Kaikki on kiinni kustantajasta. Kirjoja joudutaan lopettamaan, jos ihmisten lukuinnostus on hiipunut, eikä kirjoja osteta. Kaikki kirjailijat kärsivät tästä ja kustantajat ovat kovilla. Merja.

Nimi: Hilma

11.12.2018 16:42
APUAAA!! Merja oli laittanut 9.12.2018 Jessen sivuille, että se selviää tällä viikolla selviääkö Jesse-sarja vielä "hengissä"!!!!!

Nimi: Hilma

11.12.2018 16:37
Potku: Kiitos että otit kantaa!! Ja mahtava idea laita ihmeessä! Mäkin voisin laittaa!! KIITOS EHDOTUKSESTA OTAN KANTAA JA PELASTETAAN JESSE!!!!

Vastaus:

Onnea yritykselle, Repe.

Nimi: Potku

11.12.2018 15:40
Hilman kommentti on totta. Ehkä pitäisi tosiaan odottaa jouluun. Ajattelin myös tehdä kouluun lappuja joissa lukee: Hei sinä! Oletko koskaan kuullut sarjasta nimeltään Jesse. Se kertoo Jennasta ja Hannelesta ja Jessestä. Jesse on kultainennoutaja. Ystävykset seikkailevat ympäri maailmaa. Mukana on jännitystä,romantiikkaa,koiranomistajan arkea ja paljon muuta. Mutta kyseinen sarja loppuu jos ei myyntituloja saada lisää. Tutustu Jesseen paremmin sivulla Jessemurre.suntuubi. Koulukirjastosta löytyy Jessejä vaikka millä mitalla. Kannattaa lukea ja toivoa kirjoja joululahjaksi. PELASTETAAN JESSE!

Mitä te Nummelafanit ootte mieltä? Kannattaisiko laittaa tollanen moniste?

Vastaus:

Hyvä idea. Kannatamme Nummelassa, Repe.

Nimi: Hilma

11.12.2018 11:57
Ja sori tonne alas tuli vahingossa joku kampania!!

Nimi: Hilma

11.12.2018 11:56
Potku: Olen samaa mieltä kanssasi! Tiesin että rakas Jesse-sarja on loppumassa ja olen tosi tosi surullinen siitä tiedosta! Mutta en tiennyt että kyse on rahasta!! :( ... MERJA JA MARVI!!! Minulla olisi ehdotus: mitä jos odottaisitte Jouluun, koska sitten jos kaikki toivoisivat Jesse-kirjoja joulu lahjaksi niin siitä ainakin tulisi rahaa!! Tai joku " kamppania" olisi hyvä nyt vain mietintä myssyyn nämä ideat, niin saisitte ehkä vielä rahaa sen verran että ihana Jesse-sarja voisi jatkua ja voin kirjoittaa saman tapaisen tekstin JesseMurresivustolle!! MUUT: OTTAKKAA KANTAA!!!! KIITOS!!
kamppania "

Vastaus:

Myötätuntonne on tosi liikuttavaa. Kiitos.

Kaikki on aina kiinni rahasta. Kustantaja ei julkaise kirjoja, jos kirjat eivät mene kaupaksi. Kirjan kustantaminen on kallista puuhaa. Myynti tuo kustantajalle varoja, mitä tarvitaan teoksen kustantamiseen. Jos myyntiä ei ole tarpeeksi sarja/kirja lopetetaan. Merja.

Nimi: Potku

06.12.2018 15:18
Tosiaan. Siitä pitikin kirjoittaa. Kommentoin vieraskirjaan Jesse sivuille nimellä Kultasusi. Haluaisin Nummelafaneillekkin tiedottaa että Jesse on loppumassa. Merja laittoi pari viikkoa sitten Pömpeliin että Jesse ei ehkä selviä. Se olisi suuri surku joten pyydän Nummelafanejakin harkitsemaan kirjan ostamista. Itse oon Nummela ja Jesse fani. Moni varmasti surisi kovasti jos Jesse loppuisi. Ajattelin vaan sanoa että Jesse on avun tarpeessa ja Merja tarttee rahaa jotta hän voisi jatkaa Jesseä. Kaikki Jessefanit pyytävät apuanne!

Nimi: Muffuska

04.12.2018 13:14
Niinpä hiksu olen samaa mieltä siitä että täällä on ollut hiljaista ja siitä Jesse jutusta

Nimi: hiksu

30.11.2018 18:47
Ompas täällä viekussa kovin hiljaista.

Moni on varmaan kuullut jo siitä että Jesse loppuu...…. ihan kamalaa! Paras sarja Nummelan lisäks tietty.

Oon saanut luettua onnenkepparit olihan se ihan hyvä. Hyvin huomas että pienemmille suunnattu kun ihe olisin kaivannut että olis ollut paksumpi ja enemmän juonenkäänteitä. Ja hei ei sitä keppihevosta tartte joka mutkassa kirjoittaa :D en sano pahalla mutta keppari olisi lyhyt ja ytimekäs nimi.

Onkos Nummelassa joulukalenteria?
Osaan veikata Hannu tai kari on ekana kinuumassa luukun avausta huomenna.

Vastaus:

7- vuotiaille suunnattuun kirjaan ei voi laittaa sellaisia juonenkäänteitä, mitä Nummelassa on. Eikä kirjat saa olla paksuja.

Itse olemme kirjaan tyytyväisiä. Olivia ja Onnentähtion sarjan ensimmäinen ja se pääsi saman tien Runeberg Juniorin ehdokkaaksi. Siitä päätellen kirja ei ollut lainkaan huono.

Runeberg Juniorissa valitaan 70 kirjasta 9 parasta, joidenka keskeltä valitaan voittajakirja. Olemme siis 9 parhaimman kirjan joukossa. Terveisin, Merja.

Nimi: Sindi Karoliina

16.11.2018 17:18
Fanittaja, 24.10 ylhäältä löytyy!

Nimi: Fanny

15.11.2018 22:51
Kiitos Merja TODELLA TODELLA paljon tästä ihanasta sarjasta!❤️

Nimi: tytteli

15.11.2018 21:24
Moi, olen jo jonkin aikaa ihmetellyt mihin Penan Spesiaali on kadonnut? Onko kenelläkään tietoa siitä?

Nimi: Sindi Karoliina

13.11.2018 20:00
Mitä sulle Merja kuuluu?

Vastaus:

Oikein hyvää kuuluu. Wsoyn kustantaja soitti tänään ja kertoi, että Onnenkeppari-sarjan Olivia ja Onnentähti (2018) on Runeberg Juniorin ehdokkaana. Aikamoinen saavutus kun on sarjan ensimmäinen osa. Merja.

Nimi: Kisumisu

13.11.2018 08:09
Hei!
Kiva kun noihin näköiskuviin on tullut hevostenkin kuvia:) Mia Caran kuvassa on joku henkilö. Esittääkö se jotain nummelan ponitallin henkilöistä?❤️

Vastaus:

Ei.

Nimi: Potku

11.11.2018 13:25
Hyvä kysymys. Mitenköhän Nummelasaa menee? Toivottavasti menee hyvin. Mun lemppariheppa on kyllä ehdottomasti Potku. Toisella sialla Kafka.

Nimi: Heidi

08.11.2018 07:16
Pian on joulu. mun lahjatoive on tietysti nummela. Joko Nummelassa aletaan tehdä joulujuttuja?

Vastaus:

Kaikki puhuvat joulusta. Ihanaa, Kikka.

Nimi: Kikan kaksoissisko

01.11.2018 19:35
Anteeksi edellisestä viestistäni joka oli aika epäkohtelias.Anteeksi paljon.En ikinä laita samallaista uudestaan.
Sori ❤

©2018 Nummelan Ponitalli - suntuubi.com