Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: N€PP€-F£N1

17.02.2018 19:46
Iina, samaa mieltä! Pena on ihan sairaan hauska, kun se suuttuu nuorille. P.S Mitä ihanille Potkulle ja Dellalle kuuluu?

Nimi: Iina

17.02.2018 19:41
Mä tykkään kirjoista jossa on huumorii. Varsinkin Pena on mun mieleen ku se on niin hauska.

Nimi: tÄHTITYTTÖ

17.02.2018 11:00
Joo, säpinää Nummelaan.

Nimi: lukutoukka

17.02.2018 09:37
Mä lainaan kansitekstien mukaan koska niistä saa osviittaa kirjasta. Kannet on vaan plussaa.

Nimi: Tuulikki

16.02.2018 19:05
Mä ainaskin teen niin. Lainaan kirjastosta aina kansien mukaan.

Nimi: Super

16.02.2018 08:30
Hiksu oot oikeassa. Jokainen piirtää sen, mitä osaa. Mun äiti on kuvittaja ja se sanoo,että yrittää parhaansa, mutta ei hänkään kaikkia pysty miellyttään. Mutta se kuulemma on totta et ihmiset ostaa kansien perusteella kirjoja.

Nimi: hiksu

14.02.2018 10:06
Jaaha kirjakansijuttu taas jyllää. Muistetaas kuitenkin hyvät tavat vaikka joku kirjan kansi ei miellytäkkään! Eli ei aleta haukkumaan piirtäjiä! Jokainen ku piirtää niin hyvin kun osaa. :)
Ja mitä uusiin kansiin tulee niin onhan ne yksinkertaisempia kun aiemmat mutta Nummelan on pakko seurata aikaansa jotta kirjat myisivät ja saataisiin lukijoita. Joten kansia pitää uudistaa. Mutta kyllä niissä kuunnellaan lukijoitakin. Nummeloilla kuitenkin pienempiäkin lukijoita joten ei ihan kaikkea kirjan tapahtumia voida kanteen läntätä. Ja osalla piirtäjistä on oma tyyli. Ehkä ku on aina lukenu vaa sen yhen piirtäjän tyylisiä kirjoja niin ei oikein osaa sanoa juuta tai jaata toisen piirtäjän tyylistä. Kuten sanottu jokainen piirtää niin hyvin ku osaa. Siitäkin huolimatta vaikka oliski käyny kaikki kurssit sun muut läpi. Ja toiset voi olla herkimpiä kritiikille eli arvostelulle omista töistään. Ku kukkaan ei oo superihminen. Kaikki vaa immeisiä joku suhtautuu negatiiviseen juttuun naurulla toinen vetää palkokasvin nokkaansa. Joten voimme todeta kauneus on katsojan silmissä. Joku toinen tykkää vanhoista kansista ja vannoo niiden nimeen. Toinen taas ei niin välitä. Kolmas taa huutaa valokuvien nimeen. Yhtä kaikki eiköhän tarkeintä ole itse sisältö. Vaikka kannessa olisi kalsariasuinen Repe!
Ja ehkä sä oot tulevaisuudessa se joka piirtää kansia ;) Kun eihän sitä voi tietää mihin elämä lopulta viskaa itse kenetkin.
Joten annetaan kaikkien kansien kukkia jokainen tyylillään :D
Mukavaa ystävänpäivää kaikille ( :

Nimi: Virpi

13.02.2018 18:35

Alkuperäiset piirroskannet ehdottomasti! Ne on niin hienoja! Ei tällaista roskaa!

Nimi: Kirjatyttö

13.02.2018 16:50
Moikka pitkästä aikaan. Mä tykkään vanhemmista kansista, niistä näki ennalta kirjan tapahtumia ja ne tuki kirjan juonta sekä oli persoonallisempia. Myös valokuvakannet on hyviä, parempia kun nykyset.

Nimi: Elle

13.02.2018 15:44
Must vanhoissa kansissa näki enempi tapahtumii ku nykyisissä kansissa.Kohtaukset kansissa ovat sopivasti johdatelleet kirjan sisältöön mielenkiintoisesti.

Nimi: Iina

13.02.2018 07:55
Mä en tunnista kansii Nummela sarjaksi. Se on musta outo.

Nimi: Junskuu

12.02.2018 21:14
Kiva, et tarinatupa jatku. Ootan niin ratsukallion uhkaa. Mä halkean liitoksistani! Onneks sit kun se tulee mä voin pyytä sen myöhestyneeksi synttärilahjaks :)

Nimi: Petra

12.02.2018 19:15
Mä en oo ihastunu näihin viimeisiin kun niissä ei tapahdu mitäänjäännä. Tepponen oli paras piirtäjä musta.Lemppari Ponisaaren kirous.

Nimi: Delluska

12.02.2018 17:04
Mulla tuli mieleen kysäistä muilta mitä te pidätte uusista kansista, ja mitkä kannet on teidän lempparit. Mä ite rakastan piirroskansia, ja ehdottomat lempparit on Tulta kavioissa-kirjan kannet.

Nimi: lukutoukka

12.02.2018 15:45
ponifani:ei ole julkaisu aikaa siirrettiin kato ilmestymisajat

Vastaus:

Hyvä neuvo.

Nimi: Ponifani

11.02.2018 19:54
Pps.Onko Ratsukallion uhka jo julkaistu? Arvoitusten jäljillä- kirjassa lukee et se on jo julkastu viime vuonna, taas kun Wikipediassa lukee,että se tulisi tänä vuonna. Itse ratkean kohta liitoksistani, sillä en tiedä ollenkaan miten asia on ja koska Nummelan ponitalli- kirjasarja on mun elämä enkä tiedä kuinka olen aiemmin selvinnyt ilman sitä! Jos saan sanoa niin Merja,jos joku muu ei kirjoita susta historiankirjoihin maailman parhaaan(suomalais) kirjailijana, mä meen sen sinne kirjottamaan. Sä olet ihana ihminen, vaikken sua olekkaan tavannut:)

Vastaus:

Wsoy siirsi kirjan tälle vuodelle, pahoitteluni. Kyllä sen piti ilmestyä viime vuonna.

Jos tulee epäselvyyksiä, käykää lukemassa Ilmestymisajat. Merja.

P/S Tässä suosiossa kirjailija mykistyy. Kiitos.

Nimi: Ponifani

11.02.2018 19:44
Moi,Kikka! Miten Husaari voi, oletko kuullut siitä mitään? Onko Husaarilla lempiherkkuja?


Ps. Husaari on mulla TOP 3-listan kärjessä! ( Repe sun ei tartte huolestua,et oo menettäny johtopaikkaa ainakaan mun mielestä. Kafka on Husaarin kanssa samalla viivalla, ykkösenä:))

Nimi: Tähtityttö

11.02.2018 14:42
Oi ihanuus!!! Mä poikkesin lukeen ilmestymisaikatauluja ja törmäsin upeisiin kuviin. Jee! Toiko on se uus kirja Merja? Siel oli aateliskoiran kuvakin ja uusi Nummela. En malta odottaa et pääsen lukeen ne.

Vastaus:

No siellä ne nyt ovat katsottavana. Merja

Nimi: Delluska

07.02.2018 22:33
Mulla olis kysymys Kikalle:

Onko sulla ikävä Repeä?
Mä en kyllä haluis olla Kikan saappaissa! Ihan kamalaa!

Vastaus:

Joskus pojat ovat suuria ääliöitä! Kiukkuinen Kikka.

Nimi: Hevostyttö henkeen ja vereen

06.02.2018 22:36
Mä en suostu uskomaan että Repe olisi joku mafioso. Se kuulostaa niin hullulta ajatukselta! Veikkaan, että joku haluaa Kikalle pahaa ja yrittää vierittää syyn Repen niskoille... miten Kafka jakselee, onko se toipunut siitä reissaamisesta ympäri Eurooppaa?

Vastaus:

Hevonen jaksaa reissaamisen jälkeen hyvin, ja Repe istuu vahtimassa sitä. Haulikko vaan puuttuu hih, Essi

Nimi: Vakavasti sairas

06.02.2018 19:37
Hei Merja en ole pitkään aikaan kirjoittanut sinulle olen käynyt kuusi kertaa immunoglobuliini hoidoissa eli IVG hoidoissa sain viimeisen hoidon elokuussa viime vuonna se on auttanut niin paljon että olen pystynyt kävelemään jopa kilometrin ulkona julkisen sektorin lääkärit on väittänyt että ivg hoidot on vaarallisia ja niistä on haittoja mutta pystyn kävelemään istun kuten muutkin koko päivän ja sydämmeni syke ei nouse vaan pysyy normaalina näin paljon hoidoista on apua mutta kun sisäilmaongelmalliseen paikkaan kävimme Ruotsissa yksityisellä lääkärillä joka vahvisti että olen sairastunut hpv rokotteesta kärsin sen jälkioireista mutta kun olimme laivalla siellä oli hyvin voimakkaalla pesuaineella pesty lattia sain kohtauksen tulo ja meno matkalla äiti sanoi että kun sain kohtauksen se oli allerginen reaktio sillä naamani turposi ja käteni joten en voi mennä enää sellaisiin paikkohoin en tiedä oletko lukenut on ollut uutisissa paljon näistä sairastuneista ja kroonisesta väsymysoire yhtymästä kärsivistä mmutta kävin toissapäivänä kirjastossa ja lainasin 54 kirjaa 42 niistä oli nummelan ponitalli kirjoja ja olen lukenut niitä 12 kirjaa odotan innolla seuraavaa kirjaa mutta kysysin että mitä sirulle ja repelle tapahtui he hän seurustelivat mikä sen katkaisi en jaksanut laittaa pisteitä ja isoja alkukirjaimia toivottavasti saat selvää husaarille ja kikalle terveisiä

Vastaus:

Hienoa, että olet voinut paremmin.

Nuorten välille tulee joskus erimielisyyksiä,kuten tiedät. Ratsukallion uhan kun luet, tiedät, miten Kikan ja Repen kävi. Merja

Nimi: Maiju

06.02.2018 09:00
Joo kerro meille Siru?

Vastaus:

Nummelassa pyörii sitkeät huhut. Mistä ne mahtavat tulla? Itse olen valmis uskomaan pahinta. Mutta Päkä sanoi, että mielikuvitukseni laukkaa. Pidän silmällä tapahtumia. Ainakin Repen ja Kikan välillä on ollut sanaharkkaa. Siru

Nimi: Lena

05.02.2018 08:02
Mun bestis petti mut.Mä en luota ystäviin. Mut ois se karseeta jos Repe ois mafioso. Voiko se olla Siru?

Vastaus:

Kaiken yllä on salaisuuksien varjo.Siru

Nimi: Tähtityttö

02.02.2018 19:05
Jotain kaameaa varmaan tapahtuu uudessa kirjassa. En malta oottaa et saan kirjan.

Vastaus:

Mekin täällä Nummelassa ollaan kuin kissa pistoksissa.Kati kysyi, voiko ystäviin enää luottaa? luotatteko te? Siru

Nimi: Venla

02.02.2018 15:45
Ootan hirveesti seuraavaa kirjaasi Merja... Kun lukkee noita tarinoita niin tullee hirveen jännittynyt tunne...Ihania kirjoja❤